CAMPING DRAUFLUSS

Zoals de naam al zegt, ligt onze camping direct aan de oever van de Drau aan de stadsrand van Spittal an der Drau, aan de voet van de berg Goldeck (2.142 m). De kleine, ongedwongen camping bevindt zich in een rustige omgeving waar u een fijne vakantie kunt doorbrengen, weg van de dagelijkse sleur.

Op de ongeveer 7.000 m2 grote camping vindt u voldoende idyllische, goed onderhouden plaatsen, gedeeltelijk in de schaduw van oude fruitbomen. U kunt uw favoriete plaats zelf uitkiezen. 

In het midden van de camping vindt u goede sanitaire voorzieningen met gratis warme douches. Stroomaansluitingen staan om de 25 - 30 m tot uw beschikking. Voor de kinderen is er een speeltuin en een tafeltennis baan.

De camping ligt direct aan de Drau-fietsroute tussen Villach en Lienz en is daarmee een ideaal uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten. Op de camping bevindt zich een kanoaanlegplaats en een prachtig zandstrand om af te koelen in de Drava.

In de directe omgeving vindt u meer sport- en cultuurmogelijkheden, en vele winkels. De dichtstbijzijnde supermarkt (Spar) is slechts 600 m van de camping. Na slechts 15 minuten lopen bereikt u het stadscentrum. Met de auto bent u in 10 minuten bij de mooie Millstättersee met vele mogelijkheden voor de watersportliefhebbers.

De camping ligt naast het Gasthaus Drauwirt  met kamers en een goed degelijk restaurant met ontbijtmogelijkheid. Ook kunt u alles voor uw ontbijttafel bij de receptie bestellen.

Uw reservering verwerken wij kosteloos. Actuele prijzen vindt u op onze prijslijst.

Voor reisgezelschappen maken wij graag een speciale offerte.

Wij heten u van harte welkom. Dit geldt ook voor uw hond. Misschien behoort u binnenkort tot de vele vaste gasten, die iets bijzonders willen. Wij wensen u een mooie vakantie.