PENSION DRAUWIRT

Hartelijk welkom in ons kleine, gezellige familiepension aan de stadsrand van Spittal an der Drau, aan de voet van de berg Goldeck en aan de fietsroute richting villach en Lienz. Ons pension heeft een lange traditie, die teruggaat naar het jaar 1612. Sinds die tijd bevindt zich het familiebedrijf zich in de goede handen van de familie Hartlieb.

De eigenaar verwelkomt u persoonlijk met gerechten uit Karintische en internationale keuken.

Al onze gerechten zijn vers bereid. Spek en worst worden door ons ambachtelijk bereid. Onze wijnen betrekken wij rechtstreeks van wijnboeren uit het Neder-Oostenrijkse Haugsdorf. Onze specialiteit is de in boter gebakken forel met gebakken aardappels. Of probeert u eens onze Karintische specialiteiten zoals de Kasínudeln of de zoete Reindling.

Wij nodigen u hartelijk uit op het zonnige terras om te genieten van het uitzicht over de Drau. Uw vers getapte bier of een echte cappuccino kunt u natuurlijk ook nuttigen in ons gezellige cafť of uw honger stillen in ons restaurant.

Onze GASTHOF biedt u  doelmatig ingerichte twee een-, twee twee-, of twee driepersoonskamers, gedeeltelijk met balkon en een blik over de Drau en het Karintische bergpanorama. Alle kamers hebben tv en gratis WiFi.

Onze vaste gasten stellen de stijl van een eeuwenoude gasthof en een goede prijs-kwaliteitverhouding op prijs.

Bovendien bieden wij u een v oordelige overnachtingsmogelijkheid op uw doorreis naar ItaliŽ, KroatiŽ, SloveniŽ enz. Actuele prijzen vindt u in de prijslijst.

Door onze gunstige ligging heeft u niet alleen een verkwikkende vakantie midden in de natuur, maar ook biedt deze omgeving tal van mogelijkheden voor sport of culture bezienswaardigheden. In slechts 15 loopminuten bent u in het historische centrum van Spittal. Per auto bevindt u zich in 10 minuten aan de Milstšttersee.

Wij heten u van harte welkom en wensen u een mooie vakantie!